Inbraakbeveiliging

De inbraakbeveiliging van uw bedrijfsgebouw en/of woning en daarmee ook uw inboedel is in deze tijd een belangrijk onderwerp om bij stil te staan. Afgezien van verzekeringsaspecten, is het vooral het feit dat bij enig onraad er direct actie genomen wordt op de manier die u heeft bepaald. Een goede en betrouwbare installateur, die u begeleidt in het gehele traject is hierbij een vereiste. Als alarm-installateur heeft Arissen Techniek door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Onder ander door het volgen van gerichte cursussen.
Omdat elke situatie verschillend is, begint goede beveiliging met een goed advies. Dat bestaat uit een risicoanalyse waarna aan de hand van een beveiligingsadviesplan de noodzakelijke maatregelen worden voorgesteld.
Daarbij gaat het om:
 • Organisatorische maatregelen,
 • Bouwkundige maatregelen,
 • Elektronische maatregelen en
 • Compartimentering.

  Controle
  Als er een eis van belanghebbende of verzekeringsmaatschappij aanwezig is, wordt de installatie gekeurd door een onafhankelijke keurmeester.

  Garantie, Service en Onderhoud
  Na afsluiting van een onderhoudscontract, kunt u rekenen op verregaande service en professioneel onderhoud. Arissen Techniek kan 24 uur per dag service garanderen. Dat betekent extra zekerheid! Het onderhoudscontract kan elk jaar worden verlengd.

  Kwaliteit
  Goede kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom wordt uitsluitend gewerkt met toegelaten beveiligingsmaterialen, die volgens de eisen en normen worden ge´nstalleerd. Tevens verplichten wij ons zelf te houden aan de installatievoorschriften, zoals vermeld in het Handboek Beveiligingstechniek (uitgave TenHagenStam)

  Betrouwbaarheid
  Elk personeelslid van een alarm-installateur moet een verklaring van betrouwbaarheid overleggen die is afgegeven door de korpschef van de politie uit de eigen woonplaats.
  Rekening houdend met uw wensen, kan Arissen Techniek u adviseren over de voor u beste manier van beveiliging. Beveiliging stopt niet bij een slot op de deur. Arissen Techniek biedt u de verschillende vormen en mogelijkheden.